







Motul Petit Le Mans Michelin Raceway Road Atlanta November 10 – 13, 2021

Provisional SPECTATOR Schedule as of 10.28.21

Wednesday, November 10, 2021

8:45 am -	9:15 am	PRACTICE #1 - PORSCHE CARRERA CUP
9:30 am -	10:15 am	PRACTICE #1 - PROTOTYPE CHALLENGE
10:30 am -	11:00 am	PRACTICE #1 - MAZDA MX-5
11:00 am -	12:00 pm	Lunch
12:00 pm -	12:30 pm	PRACTICE #2 - PROTOTYPE CHALLENGE
12:45 pm -	1:15 pm	PRACTICE #2 - PORSCHE CARRERA CUP
1:30 pm -	2:00 pm	PRACTICE #2 - MAZDA MX-5
2:15 pm -	3:15 pm	PRACTICE #1 - MICHELIN CHALLENGE
3:30 pm -	4:00 pm	QUALIFYING - PORSCHE CARRERA CUP

Thursday, November 11, 2021

8:00 am - 8:15 am	QUALIFYING - PROTOTYPE CHALLENGE
8:30 am - 9:00 am	QUALIFYING - MAZDA MX-5
9:20 am - 10:20 am	Practice #1 - WeatherTech Championship (All Classes)
10:40 am - 11:40 am	PRACTICE #2 - MICHELIN CHALLENGE
11:40 am - 12:10 pm	Lunch
12:10 pm - 12:55 pm	RACE #1 - PORSCHE CARRERA CUP - 45 MINUTES
1:15 pm - 2:00 pm	RACE #1 - MAZDA MX-5 - 45 MINUTES
2:20 pm - 3:35 pm	Practice #2 - WeatherTech Championship (Restricted As Below)
2:20 pm - 2:50 pm	Practice #2 - WeatherTech Championship (GTD - Silver/Bronze only, LMP3 S<30/Bronze only, LMP2 Bronze only)
2:35 pm - 3:35 pm	Practice #2 - WeatherTech Championship (DPi/GTLM)
2:50 pm - 3:20 pm	Practice #2 - WeatherTech Championship (GTD/LMP2/LMP3 All Drivers)
3:55 pm - 4:10 pm	QUALIFYING - MICHELIN CHALLENGE TCR
4:15 pm - 4:30 pm	QUALIFYING - MICHELIN CHALLENGE GS
4:45 pm - 5:30 pm	RACE #2 - PORSCHE CARRERA CUP - 45 MINUTES
5:30 pm - 6:30 pm	Dinner
5:40 pm - 6:00 pm	Corvette Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA)
6:00 pm - 6:20 pm	Acura Car Corral Lap (IMSA)
6:30 pm - 8:00 pm	Practice #3 - WeatherTech Championship (All Classes)

Friday, November 12, 2021

THEORY INCOMINGE IZIZOZI	
8:00 am - 9:45 am	RACE - PROTOTYPE CHALLENGE - 1 HOUR AND 45 MINUTES
10:05 am - 10:50 am	RACE #2 - MAZDA MX-5 - 45 MINUTES
11:00 am - 12:00 pm	Driver Autograph Session - WeatherTech Championship at Team Transporters in the Paddock
11:15 am - 12:00 pm	RACE #3 - PORSCHE CARRERA CUP - 45 MINUTES
12:00 pm - 1:00 pm	Lunch Break / Pre-Race
12:05 pm - 12:45 pm	IMSA Hot Lap Experience (by invitation only)
12:15 pm - 1:00 pm	PRE-RACE - OPEN GRID / FAN WALK, PRESENTED BY HAGERTY - PIT LANE - MICHELIN CHALLENGE
1:00 pm - 1:10 pm	PRE-RACE FORMATION LAPS - MICHELIN CHALLENGE
1:10 pm - 3:10 pm	RACE - FOX FACTORY 120 FOR THE IMSA MICHELIN PILOT CHALLENGE - 2 HOURS
3:15 pm - 3:35 pm	BMW Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA)
3:15 pm - 3:35 pm	Cadillac Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA)
3:45 pm - 4:00 pm	Qualifying - WeatherTech Championship (1 st GTD - Position - Silver/Bronze only)
4:10 pm - 4:25 pm	Qualifying - WeatherTech Championship (2 nd GTD - Points - Any Driver Except Seg. 1/GTLM - Position and Points)
4:35 pm - 4:50 pm	Qualifying - WeatherTech Championship (LMP3 Position and Points - Silver <30/Bronze only)
5:00 pm - 5:15 pm	Qualifying - WeatherTech Championship (LMP2 Position and Points - Bronze only/DPi Position and Points)
5:25 pm - 5:45 pm	Porscheplatz Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA)
5:50 pm - 6:10 pm	Lexus Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA)
6:15 pm - 7:30 pm	On-Track Activity (hot track) (MRRA)
•	

Saturday, November 13, 2021

9:15 am - 9:35 am	Warm Up - WeatherTech Championship (All Classes) Cars may remain in Pit Lane
10:00 am - 10:30 am	IMSA Hot Lap Experience (by invitation only)
10:40 am - 12:00 pm	WeatherTech Championship Pre-Race / Recon Lap / IMSA Hot Lap Experience (by invitation only)
10:50 am - 11:50 am	WeatherTech Championship - Open Grid / Fan Walk, Presented By Hagerty and Driver Introductions - Front Straight
12:00 pm - 12:10 pm	WeatherTech Championship - Formation Laps
12:10 pm - 10:10 pm	Race - Motul Petit Le Mans for the IMSA WeatherTech SportsCar Championship - 10 Hours





