















Motul Petit Le Mans Michelin Raceway Road Atlanta / October 9 – 12, 2024

Tuesday, October 8, 2024 SPECTATOR RESERVED RV CAMPERS PERMITTED (4DAY ADMISSION TICKET REQUIRED) 8:00 am Wednesday, October 9, 2024 8:00 am Gates Open 24/7 8:00 am - CCL Spectator Non-Reserved RV Campers, Tent Campers and Spectators Permitted (4Day Admission Ticket Required) 9:35 am - 10:05 am PRACTICE #1 - VP CHALLENGE 10:20 am - 11:00 am PRACTICE #1 - MAZDA MX-5 11:15 am - 11:45 am PRACTICE #1 - PORSCHE CARRERA CUP 11:45 am - 12:45 pm Lunch 12:45 pm - 1:45 pm 2:00 pm - 2:30 pm PRACTICE #1 - MICHELIN CHALLENGE PRACTICE #2 - VP CHALLENGE 2:45 pm - 3:15 pm PRACTICE #2 - MAZDA MX-5 3:30 pm - 4:10 pm PRACTICE #2 - PORSCHE CARRERA CUP 4:25 pm - 4:40 pm QUALIFYING - VP CHALLENGE GSX 4:45 pm - 5:00 pm QUALIFYING - VP CHALLENGE P3 Thursday, October 10, 2024 8:00 am - 8:20 am QUALIFYING - MAZDA MX-5 8:35 am - 9:05 am QUALIFYING - PORSCHE CARRERA CUP 9:20 am - 10:20 am PRACTICE #2 - MICHELIN CHALLENGE 10:40 am - 12:10 pm Practice #1 - WeatherTech Championship (All Classes) 12:10 pm - 1:10 pm Lunch 12:30 pm - 1:000 pm MAZDA MX-5 MANDATORY DRIVER AUTOGRAPH SESSION - FAN ZONE 1:10 pm - 1:55 pm RACE #1 - VP CHALLENGE - 45 MINUTES 2:15 pm - 3:00 pm RACE #1 - MAZDA MX-5 - 45 MINUTES 3:20 pm - 4:45 pm Practice #2 - WeatherTech Championship (All Classes) 5:05 pm - 5:45 pm RACE #1 - PORSCHE CARRERA CUP - 40 MINUTES 5:45 pm - 6:30 pm Dinner 6:00 pm - 6:15 pm Corvette Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) 6:30 pm - 6:45 pm 6:55 pm - 7:10 pm QUALIFYING - MICHELIN CHALLENGE TCR QUALIFYING - MICHELIN CHALLENGE GS 7:30 pm - 9:00 pm Practice #3 - WeatherTech Championship (All Classes) Friday, October 11, 2024 RACE #2 - VP CHALLENGE - 45 MINUTES 8:45 am - 9:30 am 9:45 am MICHELIN CHALLENGE DRIVER AND TEAM MANAGER BRIEFING - TOWER GARAGE BRIEFING ROOM 9:50 am - 10:35 am RACE #2 - MAZDA MX-5 - 45 MINUTES 10:55 am - 11:35 am RACE #2 - PORSCHE CARRERA CUP - 40 MINUTES 11:35 am - 12:35 pm 12:00 pm - 12:30 pm Break IMSA Hot Lap Experience (by invitation only) 12:00 pm - 12:35 pm PRE-RACE - OPEN GRID / FAN WALK - PIT LANE - MICHELIN CHALLENGE 12:35 pm - 12:45 pm PRE-RACE FORMATION LAPS - MICHELIN CHALLENGE 12:45 pm - 2:45 pm RACE - FOX FACTORY 120 FOR THE IMSA MICHELIN PILOT CHALLENGE - 2 HOURS 1:00 pm - 2:00 pm Driver Autograph Session - WeatherTech Championship at Team Transporters in the Paddock 2:50 pm - 3:05 pm Cadillac Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) 3:05 pm - 3:20 pm Lexus Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) Qualifying - WeatherTech Championship (GTD/GTD PRO - Any Driver) 3:25 pm - 3:40 pm 3:50 pm - 4:05 pm Qualifying - WeatherTech Championship (LMP2 - Bronze only) 4:15 pm - 4:30 pm Qualifying - WeatherTech Championship (GTP - Any Driver) Porsche Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) 4:40 pm - 4:55 pm 4:55 pm -BMW Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) 5:10 pm 5:15 pm - 5:30 pm Hyundai Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) 5:30 pm - 5:45 pm Ford Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) Saturday, October 12, 2024 WeatherTech Championship Recon Lap / Pre-Race 10:40 am - 12:00 pm 10:50 am - 11:50 am WeatherTech Championship - Open Grid / Fan Walk, Driver Introductions - Front Straight 12:00 pm - 12:10 pm WeatherTech Championship - Formation Laps



2:10 pm - 10:10 pm 2:00 pm - 2:30 pm



/eatherTech SportsCar Championship - 10 Hours





Annual Motul Petit Le Mans for the I

IMSA Hall Of Fame Autograph Session - Fan Zone at IMSA Merchandise