













Motul Petit Le Mans Michelin Raceway Road Atlanta / October 9 - 12, 2024

Tuesday, October 8, 2024

8:00 am SPECTATOR RESERVED RV CAMPERS PERMITTED (4DAY ADMISSION TICKET REQUIRED)

wednesday, October 9, 2	<u> 2024</u>
8:00 am	G
8:00 am - CCL	S
0:35 am - 10:05 am	D

Sates Open 24/7 spectator Non-Reserved RV Campers, Tent Campers and Spectators Permitted (4Day Admission Ticket Required)

PRACTICE #1 - VP CHALLENGE 10:20 am - 11:00 am PRACTICE #1 - MAZDA MX-5

11:15 am - 11:45 am PRACTICE #1 - PORSCHE CARRERA CUP

11:45 am - 12:45 pm Lunch

12:45 pm - 1:45 pm PRACTICE #1 - MICHELIN CHALLENGE 2:00 pm - 2:30 pm PRACTICE #2 - VP CHALLENGE 2:45 pm - 3:15 pm PRACTICE #2 - MAZDA MX-5 3:30 pm - 4:10 pm PRACTICE #2 - PORSCHE CARRERA CUP 4:25 pm - 4:40 pm QUALIFYING - VP CHALLENGE GSX 4:45 pm - 5:00 pm QUALIFYING - VP CHALLENGE P3

Thursday, October 10, 2024

8:00 am - 8:20 am QUALIFYING - MAZDA MX-5

8:35 am - 9:05 am QUALIFYING - PORSCHE CARRERA CUP 9:20 am - 10:20 am PRACTICE #2 - MICHELIN CHALLENGE

10:40 am - 12:10 pm Practice #1 - WeatherTech Championship (All Classes)

12:10 pm - 1:10 pm

1:10 pm - 1:55 pm RACE #1 - VP CHALLENGE - 45 MINUTES 2:15 pm - 3:00 pm RACE #1 - MAZDA MX-5 - 45 MINUTES

2:00 pm - 2:30 pm MAZDA MX-5 MANDATORY DRIVER AUTOGRAPH SESSION - SERIES HOSPITALITY

3:20 pm - 4:45 pm Practice #2 - WeatherTech Championship (All Classes)

5:05 pm - 5:45 pm RACE #1 - PORSCHE CARRERA CUP - 40 MINUTES 5:45 pm - 6:30 pm Dinner

6:10 pm - 6:25 pm Corvette Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) 6:30 pm - 6:45 pm QUALIFYING - MICHELIN CHALLENGE TCR

6:55 pm - 7:10 pm QUALIFYING - MICHELIN CHALLENGE GS

7:30 pm - 9:00 pm Practice #3 - WeatherTech Championship (All Classes)

Friday, October 11, 2024

9:00 am - 9:45 am RACE #2 - VP CHALLENGE - 45 MINUTES

10:00 am MICHELIN CHALLENGE DRIVER AND TEAM MANAGER BRIEFING - TOWER GARAGE BRIEFING ROOM

10:05 am - 10:50 am RACE #2 - MAZDA MX-5 - 45 MINUTES

11:10 am - 11:50 am RACE #2 - PORSCHE CARRERA CUP - 40 MINUTES

11:50 am - 12:35 pm **Break**

12:00 pm - 12:30 pm **12:15 pm - 12:35 pm** IMSA Hot Lap Experience (by invitation only)

PRE-RACE - OPEN GRID / FAN WALK - PIT LANE - MICHELIN CHALLENGE

12:35 pm - 12:45 pm PRE-RACE FORMATION LAPS - MICHELIN CHALLENGE

12:45 pm - 2:45 pm RACE - FOX FACTORY 120 FOR THE IMSA MICHELIN PILOT CHALLENGE - 2 HOURS

Driver Autograph Session - WeatherTech Championship at Team Transporters in the Paddock

1:00 pm - 2:00 pm 2:50 pm - 3:05 pm Cadillac Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) 3:05 pm - 3:20 pm Lexus Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA)

Qualifying - WeatherTech Championship (GTD/GTD PRO - Any Driver) 3:25 pm - 3:40 pm

3:50 pm - 4:05 pm 4:15 pm - 4:30 pm Qualifying - WeatherTech Championship (LMP2 - Bronze only) Qualifying - WeatherTech Championship (GTP - Any Driver)

4:40 pm - 4:55 pm Porsche Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) Hyundai Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) 4:55 pm - 5:10 pm 5:15 pm -BMW Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA) 5:30 pm 5:30 pm - 5:45 pm Ford Car Corral Laps - limit 100 cars (IMSA)

Saturday, October 12, 2024

10:40 am - 12:00 pm WeatherTech Championship Recon Lap / Pre-Race

10:50 am - 11:50 am WeatherTech Championship - Open Grid / Fan Walk, Driver Introductions - Front Straight

12:00 pm - 12:10 pm WeatherTech Championship - Formation Laps

10 pm - 10:10 pm otul Petit Le Mans for the IMSA WeatherTech SportsCar Championship - 10 Hours

2:00 pm - 2:30 pm IMSA Hall Of Fame Autograph Session - Fan Zone at IMSA Merchandise







