### 2025 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT ROAD ATLANTA

# SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS MAY 2-4, 2025



**Friday** 

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:50 am
Mission Super Hooligan National Championship Practice 1 Group B (20 min)
9:00 am - 9:20 am
Mission Super Hooligan National Championship Practice 1 Group A (20 min)

9:30 am - 9:55 am Stock 1000 Practice 1 (25 min)

10:05 am - 10:35 am Motovation Supersport Practice 1 (30 min)

10:45 am - 11:25 am Superbike Practice 1 (40 min)

11:35 pm - 12:05 pm Mission King Of The Baggers Practice 1 (30 min)
12:10 pm - 1:00 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides
1:10 pm - 1:40 pm Motovation Supersport Qualifying 1 (30 min)

1:50 pm - 2:20 pm Stock 1000 Qualifying 1 (30 min) 2:30 pm - 3:10 pm Superbike Qualifying 1 (40 min)

3:20 pm - 3:50 pm Mission King Of The Baggers Qualifying 1 (30 min)

4:00 pm - 4:20 pm Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 1 Group B (20 min) 4:30 pm - 4:50 pm Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 1 Group A (20 min)

<u>Saturday</u>

7:45 am Track Inspection

8:15 am - 8:35 am Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 2 (20 min)

8:45 am - 9:15 am Motovation Supersport Qualifying 2 (30 min)

9:25 am - 9:55 am Stock 1000 Qualifying 2 (30 min) 10:05 am - 10:45 am Superbike Qualifying 2 (40 min)

10:55 am - 11:10 am Mission King of the Baggers Qualifying 2 (15 min)

11:25 am Mission King Of The Baggers Challenge (2 laps) Grid and Go

11:35 am Cardo/H-D Parade Lap

11:30 am - 12:15 pm Dunlop Paddock Autograph Session

12:30 pm Mission Super Hooligan National Championship Race 1 (6 laps) QS

1:20 pm Stock 1000 Race 1 (12 laps)

2:10 pm Motovation Supersport Race 1 (18 laps)

3:12 pm Superbike Race 1 (19 laps)

4:05 pm Mission King Of The Baggers Race 1 (8 laps)

4:30 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

<u>Sunday</u>

7:30 am Track Inspection

8:00 am - 8:10 am Mission Super Hooligan National Championship Warm Up (10 min)

8:20 am - 8:35 am Stock 1000 Warm Up (15 min)

8:45 am - 9:00 am Motovation Supersport Warm Up (15 min)

9:10 am - 9:35 am Superbike Class Warm Up (15 min)

9:45 am - 10:00 am Mission King Of The Baggers Warm Up (15 min)
10:45 am - 11:40 am Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

10:45 am -11:30 am Dunlop Hot Pit Walk and Autographs

12:30 pm Mission Super Hooligan National Championship Race 2 (6 laps) QS

1:20 pm Stock 1000 Race 2 (12 laps)

2:10 pm Motovation Supersport Race 2 (18 laps)

3:12 pm Superbike Race 2 (19 laps)

4:05 pm Mission King Of The Baggers Race 2 (8 laps)

4:30 pm Cardo/H-D Parade Lap

Move-In Thursday 9:00 AM

Industry Will Call Thursday

8:00 am - 5:00 pm **Friday** 7:00 am - 5:00 pm **Saturday** 7:00 am - 5:00 pm

**Sunday** 8:00 am - 1:00 pm

**Technical Inspection** 

Thursday Superbike 12:00 pm Supersport

1:00 pm Baggers

2:00 pm **Stock 1000 3**:00 pm

Super Hooligan 4:00 pm

Friday

7:00 am - 8:00 am No inspections after 8:00

Meetings

Mandatory Entrant Meeting

In Person- Thursday At 4:00 pm in Michelin Tower

Headshots

Michelin Tower Thursday 2pm – 6pm







### 2025 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT ROAD ATLANTA

# SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS MAY 2-4, 2025





#### **Event and Circuit Information:**

MotoAmerica presents MotoAmerica Superbikes at Road Atlanta, May 2-4

featuring Superbike Class, Supersport, Mission Super Hooligan National Championship, Stock 1000 and Mission King Of The Baggers.

Rules and Regulations:
It is the entrant's respon

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and gulations, including the team handbook located here:

AMA regulations, including the team handbook located here: <a href="http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/">http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/</a>

#### Officials:

Race Director: Rick Hobbs

FIMNA Safety Officer: Dan Argano

MotoAmerica Representative: Niccole Cox Rider Representative: Michael Martin

FIMNA Steward: Ken Saillant



Shipment pick up location: Garages near Tower

Paddock, Thurs-Sun 7:00 am - 7:00 pm

Cost: None

Address: Road Atlanta

Individual Name and Cell Phone Number

5300 Winder Highway Braselton, GA 30517

R

Industry Will Call Location: Bldg to west of main gate

Registration Deadline: April 10 Credential Request Deadline: April 27

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2025 AMA license. No credentials at

track

((\*)) A

Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ

Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony Cornacchia <tony@deirr.com>

Teams must have one crew member monitor this "listen only" channel during all on track events

We will be a second of the sec

VP Fuel: Use preorder form

Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel

Hours: Thurs, 12:00 - 4:00 pm,

Fri/Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm

No fuel cans can remain on track property, teams failing to

comply will be subject to a fine



**Tech Location:** Tent at west end of paddock Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible transponder, and radio. The transponder used to pass technical inspection must be the transponder used throughout the weekend.



Garages: None

**Hot Pit Assignments:** Released on motoamericaregistration.com

**Supply drop off procedure:** 15 min deliveries during all open

delivery hours (refer to teams book)

RV Parking: Contact registration@motoameria.com

\*All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately\*



**Disposal and Recycling:** Back center of paddock \*Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be

advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility. Teams found not complying with this policy may be fined\*



**Golf Carts Contact:** Ken Billick 678-447-1475 **Circuit Rules:** Operators must be over 18. Speed limit is 10mph

Pit support vehicles must be parked within the teams paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2025 MotoAmerica Pit vehicle pass.



Timing and Scoring Screens:

Network Name: MotoAmerica Hot Pits

Password: ROADatlanta

**Coaxial Locations:** Hot pit only- cables may not be run to the paddock *Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable* 



Vehicle Staging: Enter gate 1 and stage by the ticketing booths beginning Tuesday April 29 @ 6:00am

**Move-in:** Thurs, May 1<sup>st</sup> @ 9:00 am Tune to teams channel during move in

**Move-out:** Monday May 5<sup>th</sup> at 8:00 am – can go to staging lanes **Truck Wash:** Luke Long @ 678-235-4152 or Slade Westbrook @ 678-858-0955



Track Familiarization: May 1<sup>st</sup> @ 4:00 pm - 7:00 pm NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic is



